Shows , DJs en Zangers

DJ Jan Smit
Jan Smit is één van de Nederlandse deejays met de allergrootste DJ Jan Smitstaat van dienst. Ooit in zijn eigen woonplaats begonnen met een drive in show voor feesten en partijen en nu uitgegroeid tot één van de allerbeste allround deejays van Nederland. Jan kan gewoon alles. Hij draait van House tot Strauss bij wijze van spreken.

Jan wordt door iedereen gewaardeerd. Hij is een prima presentator en een fantastische entertainer.

Elmer de Winter

Elmer presenteerde (net als iedereen die bij de radio werkt) vroeger op zijn kleine kamertje. Sinds 2008 werkt hij bij Radio 538. En nu dit doet-ie ook: Het draaien van alles wat los en vast zit (all-round) tijdens dj sets, het mixen vande Global Dance Chart op Radio 538 en hij heeft in het verleden ook de 5UUR38 mixen op Radio 538 verzorgt. Elmer heeft veel energie en is altijd positief gestemd!

Peter Loree
Met verschillende kroegkrakers op zijn naam is Peter Loree één van de meest toonaangevende feestartiesten van Nederland. Peter Loree, wie kent hem niet? In 2012 koos hij voor een geheel eigen weg, hij ging solo verder.

Peter Loree begon zijn carrière als zanger/entertainer in de bekende Après Skihut te Rotterdam. Na een lange tijd gezongen te hebben in dit feestcafé, heeft hij samen met zijn collega de formatie ‘Het Feestteam’ opgericht. Met ‘Het Feestteam’ scoorde Peter diverse Top 100 hits en heeft hij de grootste podia van Nederland onveilig gemaakt en is hij meerdere malen uitgeroepen tot ‘Beste Feestact van Nederland’. Grote evenementen als 538 Museumplein Koninginnedag, AHOY Nacht van Oranje: Peter Loree draait er zijn hand niet voor om

Ivo van Breukelen

Je hoort Ivo van Breukelen elke maandag- tot en met donderdagmiddag tussen 13:00 en 16:00 uur op Radio 538. Op vrijdagmiddag hoor je hem met de 538 TOP 50. En nu dit doet-ie ook: Keiharde hits draaien in de kroeg. Hij draait namelijk niet alleen plaatjes on-air, maar laat je ook dansen in het weekend!

Crazy Party Djs

Zanger Peter Loree en DJ’s Jacco Silver en Rene Verkerk hebben de afgelopen 20 jaar elke feesttent in Nederland gezien en vonden het tijd om de krachten te bundelen. Het resultaat is een avondvullende show met entertainment van een hoog niveau. Dansen bij de leukste muziek van nu, springen op de vetste classics en zingen met de hits van eigen bodem.

Bernard Karsten

Deze rasentertainer zit in 2020 alweer 14 jaar in het vak. Met gemiddeld 100 (avondvullende) optredens per jaar weet hij elk feest tot een waar succes te maken! Met een zeer uitgebreid repertoire van Hazes tot Borsato en van Disco tot Rock & Roll zal het feest nooit gaan vervelen! Uiteraard wordt er op professionele wijze ingespeeld op de wensen van het publiek.

Barend van Deelen

Barend is al sinds 1999 fanboy van Radio 538. En nu hoor je 'm elke maandag- tot en met donderdagavond tussen 19:00 en 22:00 uur op 102 FM! En dit doet-ie ook: Barend is ondernemer, draait op feesten en partijen en moet volgens hemzelf eigenlijk iets vaker naar de sportschool. Je kan het, Barend!

Silvan Stoet

Uitslapen in je weekend? Zonde, want het ultieme weekendgevoel vind je bij Radio 10 met Silvan Stoet. Elke zaterdag en zondag maakt hij je wakker tussen 07.00 en 10.00 uur met onverwachte gesprekken, kans op prijzen in het spel Je Zingt Ze Allemaal Mee en prachtige verhalen van luisteraars in de Radio 10 Sentimental Journey. Zet dus ook in het weekend je wekker en geniet van een muzikaal ontbijt van Silvan Stoet!

Deze top dj is breed inzetbaar en haal je gegarandeerd een topper in huis

René Verkerk

Je hoort René ieder weekend op Radio 10 met zijn eigen programma, waarin hij met jou op zoek gaat naar hits die bij een actueel thema passen. Ook hoor je hem zo nu en dan doordeweeks tussen 16.00 en 19.00 uur als vaste invaller van Rob van Someren in Somertijd. Naast radio-dj is René ook actief als feest-dj. Met zijn energie, humor en snelheid maakt hij van ieder evenement een echt feest!

Radio 10 Drive In Show

De entertainmentshow is bijzonder geschikt voor bedrijfs- en privéfeesten, openlucht evenementen, festivals, discotheken, feesttenten en beurzen. De Drive In Show kan ook geboekt worden in combinatie met een live act.

Sweet Le Freak

Als je nog niet van Sweet Le Freak houdt, ga je dat doen als je op de dansvloer staat en hij het nummer draait dat jij precies op dat moment wilde horen. Want dankzij jarenlang tot in de kleine uurtjes in clubs te hebben gedraaid, weet hij waarmee je dames pleast en waarop heren lekker gaan. Deze man voelt de vibe van zijn publiek als geen ander aan.

Jacco Silver

Lekker gek en all-round inzetbaar.

In 2020 uitgeroepen door de vakjury van de Party Awards tot beste opkomende feest dj

Lindo Duvall

Lindo Duvall is al jarenlang een vertrouwde stem op de Nederlandse Radio. Zijn passie voor muziek en dj-en begint al op jonge leeftijd, wanneer hij aan twee schoolvrienden vraagt of hij mag draaien op een feestje. A dj is born! Met zijn eigen drive-in show komt Lindo in alle hoeken van Nederland en België en sinds 1998 is hij ook te horen op de radio.

Radio 538 on tour 

538 DJ’S ON TOUR OP JOUW EVENT:
De heetste hits van nu, de nieuwste dance, de Radio 538 dj’s en state-of-the-art visuals van het nummer 1 radiostation van Nederland maken elk evenement een succes. Verwacht een vier uur lang spektakel vol hits, mash-ups en remixes, give-aways en altijd bomvol sfeer. Met de 538 DJ’s On Tour heb je in één boeking een avond verzekerd van het beste muziek-entertainment van Nederland.

Wil je een van deze DJ's of shows boeken ?

Bel ons op 0646070129

Of mail naar

info@silver-entertainment.nl