Bands & Shows

Rolls Noise

Rolls Noise bestaat al meer dan 25 jaar en beschikt over een repertoire dat varieert van de jaren 60 tot de hedendaagse tophits. Van Elvis Presley tot aan Bløf. Voor iedereen een beleving en een muzikale reis door de tijd. Rolls Noise is te boeken voor al uw evenementen en festiviteiten. Van bruiloft tot braderie, van kroegen tot kermistenten, voor Rolls Noise is niets te gek! De huidige formatie bestaat uit Franklin (drums), Mark (gitaar), Sahiela (Bas), Peter (toetsen), Paul (gitaar), Diana (zang) en Koen Raadt als frontman en leadzanger.

Stampvast

De roemruchte Volendamse formatie Stampvast had begin jaren negentig landelijk succes met de single ‘Mooi Volendam’ en het gelijknamige album. De daaropvolgende singles ‘Alle Koeie Ooi’, ‘Straatmuzikant’ en ‘Over 100 Jaar’ versterken haar reputatie als dé feestband van Noord-Holland. Stampvast werd gevraagd als headliner op vrijwel elke kermis in de provincie en de bruiloft agenda stroomde vol. Vanuit Noord-Holland veroverde Stampvast in de daarop volgende jaren ook de zalen en harten van de rest van Nederland.
Nadat zanger Kees Plat in 1998 uit de band stapte, veranderde de band zijn naam in La Stampa en ging onverdroten door met optreden. De populariteit van de muziek van Stampvast bleef echter in heel Nederland onverminderd voortduren. De bandleden werden zeer regelmatig benaderd voor een reünie. Anno 2019 was het dan eindelijk zo ver: op 23 november 2019 zag de band opnieuw het licht tijdens het eerste optreden in een uitverkochte feesttent in Dedemsvaart. Kees, Jaap en Jorrit speelden de sterren van de hemel en genoten van de terugkeer van hun oude band op het podium. “Dat onze muziek na al die jaren nog zo populair is en zelfs luidkeels wordt meegezongen door de jeugd had ik nooit durven dromen!” sprak zanger Kees Plat na afloop.
De succesvolle terugkeer van Stampvast op het podium smaakt naar meer. De band is nu weer volop te boeken.

Kees Plat

Toen Kees Plat op zijn 8ste  zijn eerste gitaar kreeg begon hij na veel oefenen op zijn 15de met zijn eerste band Embryo wat al snel werd opgevolgd door de bands Double Trouble,  Friends met Carola Smit, Stampvast en La Stampa.vIn 2002 heeft Kees Plat samen met een aantal muzikanten de Tribute to the Catsband opgericht om 3 concerten te doen in Volendam, deze waren zo snel uitverkocht dat na afloop werd besloten om door te gaan en inmiddels bestaat de tribute to the Catsband al bijna 18 jaar met als hoogtepunt een uitverkocht HMH voor hun 15 jarig jubileum concert. Een  optreden van Kees Plat solo  is een feest van herkenning en gaan “oude tijden herleven” met ALLE grote hits van The Cats, Piet Veerman en  de jaren '60.

Coverband 8-PM

FRIS & FLITSEND
Frisse band met aanstekelijk enthousiasme en opvallend door de spatzuivere meerstemmigheid in de zang. Al jaren bewijst deze band dat het voor elk publiek een onmogelijke opgave is om stil te blijven staan!

TOPFEEST
De jonge, maar zeer ervaren groep muzikanten brengt een avond entertainment waar je ú tegen zegt. Het repertoire is een mix van 70ties tot nu, uitsluitend nummers die voor iedereen heerlijk in het gehoor liggen. Veel ervaring met grote en kleine optredens; familiefeesten, jubilea, kermissen, bruiloften, bedrijfs-­ en schoolfeesten.

DoOf!

DoOf! Is een 4 koppige cover band met oneindig veel ervaring. Met meer dan 1000 optredens op zijn naam heeft zanger/gitarist Odie samen met 3 ex bandleden een super formatie opgericht. DoOf! kan avondvullend worden ingezet en speelt voornamelijk top 2000 muziek. Dit loopt uiteen van the Cats, Peter Mafay, Phantom of the Opera tot Queen, Prince, the Eagles en Ac/Dc. De band is meerstemmig en dynamisch op het podium. Een prima keuze voor elk feest.

Wil je een van deze bands of acts huren?

Bel ons op 0646070129

Of mail naar

info@silver-entertainment.nl